Anker Brink Lund mandag 8/10

Foredrag om mediernes udvikling lige nu!

– med professor Anker Brink Lund i Auditoriet mandag den 8.10. kl. 9-11.3

Han bliver ofte citeret i debatten om mediernes fremtid og blev af fagbladet Journalisten i 2008 kåret til den mest magtfulde person indenfor medie-uddannelsessektoren. Han er ophavsmand til bøger om medier, ledelse og civilsamfundet, og til rapporter om mediestøtte og nyheder. Han er professor på CBS, og var med til at starte journalistuddannelsen på SDU og kommunikationsuddannelsen på RUC. I 2010 redigerede han bogen Tilbageblik fra 2020 – hvad skete der med medierne, der fremlagde en række mediefolks hypotetiske forestillinger om, hvordan det ville være at sidde 10 år ude i fremtiden og kigge tilbage på medieudviklingen i disse år. I sommer var han medtilrettelægger på 4 programmer i serien Mennesker og Medier om mediernes rolle i demokratiet.

Nu kommer Anker Brink Lund på Mediehøjskolen og giver os sit bud på, hvor medierne bevæger sig hen lige nu.

Vel mødt

Et par af Anker Brink Lunds indlæg i debatten om medier og samfundsudvikling:

Se mail fra Nikolaj – med yderligere input

/Peter

 

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • twitter.com/poes

  • free hit counter