Redigering af noter og materialer (gruppevis)

Saml noter, essay + udvalgte dele af opgaver  fra gruppen sammen til et “formidlet dokument” – “et kompendium om cross media”.  I kan strukterere dokumentet emnemæssigt eller mere kronologisk ift forløbet  og emner behandlet undervejs . Opgaven er at redigere, kondensere, udvælge og evt gennemskrive fra eksisterende materialer. Dokumentet kan samles i en powerpoint, som konverteres til en pdf og publiseres / embed via Issuu eller scribd , som embedes på gruppeside i crossmedia.tvmkanal.dk. Eller I kan arbejde direkte i wp,  gruppeside på crossmedia.tvmkanal.dk. En fra gruppen får adgang til crossmedia.tvmkanal.dk gruppesiden. Se crossmedia.tvmakanl.dk, hvis der er enkelte ting der skulle være forbigået jeres opmærksomhed. For overblik, se wrap up og program.  Deadline fredag kl 13:30

/Peter

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • twitter.com/poes

  • free hit counter